Raluca Turcan a schimbat tabăra: „Îl văd pe Florin Cîțu la șefia PNL”

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, îl vede pe Florin Cîțu la șefia PNL, deoarece Partidul Național Liberal are nevoie de un nou leadership în perioada următoare, care să atragă mai mulți oameni. PNL a scăzut foarte mult în sondaje, iar Raluca Turcan îl vede pe Ludovic Orban vinovat de acest aspect.

„De ce îl susțin? În primul rând că lucrez foarte bine cu Florin Cîțu. În al doilea rând pentru că avem nevoie o altă manieră de leadership la PNL. E un lucru pe care nu mă sfiesc să-l spun: PNL a pierdut alegerile parlamentare. După ce am câștigat trei rânduri de alegeri, am trecut printr-o criză sanitară și econimică, după ce unele bazine locale s-au consolidat foarte bine: vă dau exemplul Sibiului.

În materie de încredere în PNL oamenii n-au mai venit alături de noi.

E firesc să-ți pui problema: ce așteaptă oamenii? Avem o nouă generație care este total scârbită de politică: de ce?  Poate reușim să o atragem… Am lucrat bine cu Ludovic Orban și e un politician redutabil. Nu trebuie subestimat și minimalizat rolul lui în partid. Desfid complet abordările colegilor care încep să arunce cu noroi în unul sau altul, doar pentru că se află pe o altă opțiune.” susține Raluca Turcan.