Raluca Maria Deliu, candidatul AUR la primăria Mărăcineni, are un mesaj important pentru alegători: Pe 9 iunie, votează schimbarea. Destinul acestei localități este în mâinile tale

Raluca Maria Deliu are 43 de ani și candidează la funcția de primar al comunei Mărăcineni, județul Argeș, pentru că este convinsă că, datorită pregătirii profesionale, poate schimba soarta localității. Deliu a terminat Facultatea de Științe Economice, secția Finanțe Bănci și are două masterate, unul în domeniul economic iar celălalt în inginerie logistică. De asemenea, vorbește la nivel conversațional două limbi străine, și anume, limba engleză și limba franceză.

Raluca Maria Deliu este o persoană credincioasă, o familistă convinsă și o mămică dedicată creșterii într-un mediu sănătos a copiilor, dar și o fiică extrem de grijulie, întotdeauna fiind atentă la problemele părinților mei. Este o fire analitică, calculată, dedicată, de încredere, echilibrată, energică și pozitivă.

„Am decis să mă alătur partidului AUR, singurul partid cu care am principii și valori comune, familia, credința, națiunea și libertatea.

Am ales să candidez pentru funcția de primar al comunei Mărăcineni, județul Argeș, deoarece aici sunt născută și aici am copilărit”.

Ea consideră ca a venit vremea ca generația actuală să se implice pentru a schimba fața comunității și pentru a lupta astfel încât viitorii tineri să aibă un nivel de trai mai ridicat, care să îi determine să rămână acasă.

De-a lungul istoriei fiecare generație s-a confruntat cu propriile provocări, este timpul ca și generația noastră să răspundă provocărilor actuale și să lupte pentru viitorul copiilor

Raluca Maria Deliu le transmit un mesaj important mărăcinenilor și îi îndeamnă ca, pe 9 iunie, să meargă la vot.

„TU ești cetățean al acestei localități, pe 9 Iunie vei fi cel mai important OM de pe planetă! Toți îți vor zâmbi, îți vor spune vorbe frumoase, cerșindu-ți votul! De aceea, eu vin și îți spun că în mâinile tale se află destinele acestei localități! Totodată, nu te lăsa amăgit și manipulat, apelează la propria conștiință și exprimă-ți puterea prin vot! Cu Dumnezeu înainte!”