Raed Arafat: De Crăciun și Revelion, fiecare la casa lui!

Raed Arafat: De Crăciun și Revelion, fiecare la casa lui!

Raed Arafat a anunțat, în această seară, că nu vor putea fi organizate petreceri de Crăciun și Revelion cu mai mult de 20 de participanți, așa cum este în lege.

El a spus că și de Crăciun și Revelion vor fi în vigoare aceleași măsuri ca până acum. Asta înseamnă că nu vor fi organizate petreceri în stradă în noaptea dintre ani.

De sărbători, gândiți-vă la sănătatea dumneavoastră, a familiei dumneavoastră și a celor în vârstă. Încercați cât de mult posibil să limitați numărul celor cu care va întâlniți”, a spus Arafat.

Arafat a mai declarat că se mențin restricțiile pe timp de noapte.

Întrebat ce se va întâmpla totuși de Revelion, acesta a declarat că fiecare va sta în casă sau în apropierea casei:

Nu vor fi festivități cum au fost în alți ani în centru, sau cu sute de oameni care să se întâlnească pentru acest moment.

Regulile sunt clare. Cei care nu respectă, cei care vor intra în contact cu mai multe persoane se pun pe ei în pericol și pe membrii familiei lor.

Recomandarea este să se evite aceste acțiuni. Putem să ne bucurăm foarte bine și de Anul Nou, dar respectând regulile, pentru a ne fi mai ușor. Să nu intrăm la regrete când bunica se îmbolnăvește sau chiar o pierdem”.

Vezi și Se prelungește Stare de Alertă! Noile restricții de Crăciun și Revelion!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.