Putin pregătește răzbunarea pentru atacul terorist de la Moscova. ”Voi lăsa această întrebare fără răspuns”

Preşedintele rus Vladimir Putin a discutat luni cu oficiali în domeniul securităţii despre noi măsuri ce vor fi luate în urma atacului terorist de la periferia Moscovei, soldat cu 137 de morţi, a informat agenţia Interfax.

Vladimir Putin a stabilit luni cu oficiali din domeniul securității măsurile ce vor fi luate după atacul terorist de la Moscova. În cadrul întrevederii s-a discutat, de asemenea, modul în care pot fi sprijinite victimele şi familiile lor, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a refuzat să comenteze numeroasele informaţii apărute privind presupusa tortură la care au fost supuşi cei patru suspecţi reţinuţi de către forţele de securitate ruse.

Ca răspuns la întrebarea unui jurnalist referitoare la rănile clar vizibile pe care le aveau suspecţii reţinuţi şi la o înregistrare video cu acte de tortură, Peskov a afirmat: „Voi lăsa această întrebare fără răspuns”.
Putin refuză să ia în seamă revendicările oficiale ale ISIS și dă vina exclusiv pe Ucraina

Gruparea teroristă Statul Islamic (SI) a revendicat de mai multe ori responsabilitatea pentru acest atac, ceea ce autorităţile în domeniul securităţii din statele occidentale şi experţii consideră credibil.

Putin şi alţi oficiali ruşi au declarat, fără a furniza însă nicio dovadă, că Ucraina ar fi fost implicată în atentat.

Autorităţile de la Kiev au negat categoric orice responsabilitate pentru atac.