PSD va avea candidat propriu la Primăria Sectorului 3. Statutul lui Robert Negoiță în partid, „incert”

PSD va avea „candidat propriu” la Primăria Sectorului 3, a declarat purtătorul de cuvânt al partidului, Lucian Romaşcanu. Anunțul vine după ce actualul primar, Robert Negoiță, a spus că va candida pentru un nou mandat, însă din partea unui nou partid, Partidul Bucureşti 2020. Statutul lui Negoiță în PSD este „incert”, a mai precizat purtătorul de cuvânt. 

„PSD va avea candidat propriu. (…) Trebuie organizaţia de Bucureşti a PSD să se mişte destul de repede, pentru că lucrurile sunt destul de avansate ca dată şi alegerile se apropie. Probabil că săptămâna viitoare, în două săptămâni, să avem numele pe care să vi-l spunem”, a declarat duminică Lucian Romaşcanu, potrivit Agerpres.

El a mai spus că i-a cerut lui Negoiță să-și dea demisia din PSD și să renunțe la postul de primar.

„Este o calitate incertă (calitatea de membru PSD – n.r.). Eu i-am adresat rugămintea de a acţiona până la capăt bărbăteşte, dacă are un nou proiect politic şi are atâtea cuvinte de reproş la adresa PSD, să-şi dea demisia, să părăsească poziţia de primar al Sectorului 3, să intre în competiţie de pe o poziţie pe care şi-o doreşte, aceea de membru al unui nou partid politic.

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro