Actualitate Politică

PSD: Orban tratează cu dispreţ 3,5 milioane de copii, afirmând că alocaţiile sunt pomană

PSD: Orban tratează cu dispreţ 3,5 milioane de copii, afirmând că alocaţiile sunt pomană
Distribuiți acest articol!

PSD afirmă, într-un comunicat postat sâmbătă pe pagina de Facebook a formaţiunii, că premierul Ludovic Orban tratează cu dispreţ peste 3,6 milioane de copii din România prin afirmaţia că alocaţiile sunt pomană electorală.

„Orban îşi bate joc şi tratează cu dispreţ peste 3.6 milioane de copii din România! Alocaţiile sunt pomană, în viziunea lui Orban! O gândire greşită care demonstrează că PNL nu are nicio dorinţă să încurajeze tinerii din România. Pentru Orban, copiii României sunt doar o povară la buget! Sunt nişte cifre pe care le acoperă cu paharele de whiskey şi pe care scrumează din trabucurile fumate cu mănuşi. Pentru PNL, copiii sunt doar un obstacol în calea afacerilor de partid: alocaţiile le diminuează bugetele de furăciuni”, se susţine în comunicatul PSD.

În mesajul PSD se mai spune că „sunt bani pentru dublarea alocaţiilor, dar trebuie ca PNL să înceteze să mai fure şi să guverneze pentru oameni şi nu pentru ei înşişi!”.

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că liberalii au în analiză posibilitatea atacării la Curtea Constituţională a Legii prin care a fost respinsă OUG 2/2020 care proroga termenul pentru dublarea alocaţiilor copiilor la 1 august 2020, adăugând că Guvernul va îndrepta „orice măsură care nu este sustenabilă din punct de vedere economic”.

 » Citește tot articolul pe www.agerpres.ro

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...