PSD continuă scandalul „fără mască la șaormărie”. Solomon și Stativă au contestat amenzile și amenință Poliția cu procese

Deputații PSD, Adrian Solomon și Irinel Stativă au contestat la Judecătoria Sectorului 3 amenzile primite după ce au refuzat să poarte mască de protecție într-o șaormerie și au făcut scandal. Solomon a declarat pentru Digi24.ro că îi va da în judecată pe polițiștii care l-au sancționat.

Cei doi deputați au fost amendați la începutul lunii iulie cu suma de 2.600 de lei după ce, aflați într-un fast-food din Centrul Vechi al Capitalei, au făcut scandal când li s-a cerut să poarte mască, iar apoi i-au înjurat pe polițiști. 

Ulterior, în urma analizării înregistrărilor video, poliţiştii au mai aplicat celor doi deputaţi două amenzi, în cuantum de 4.000 de lei pentru că nu au purtat masca de protecție în incinta șaormeriei.

Conform portalului instanțelor de judecată, Adrian Solomon a contestat cele două amenzi pe data de 29 iulie, iar Irinel Stativă a depus contestațiile luni 3 august.

Contacatat de Digi24.ro pentru a explica motivul pentru care a contestat amenzile primite, deputatul Adrian Solomon a spus  „pentru că așa am vrut”. Acesta a precizat că va da în judecată „poliția”. 

Digi24.ro a publicat în exclusivitate înregistrarea din șaormerie, în care se pot auzi dialogurile halucinante între deputatul Solomon și casierul localului,

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro