Protest de amploare al AUR la Eroii Revoluției: Super ofertă de la Băluță: 5 milioane de euro pe fiare inutile

Împreună cu George Simion, Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei și alte câteva zeci de simpatizanți, Avocatul Matei Ștefănescu a criticat investiția de peste 5 mil. Euro a administrației Băluță, despre care susține că reprezintă:

„pâine și circ, niște fiare lipsite de orice utilitate, într-un sector care zace în sărăcie și în care, conform statisticilor oficiale, peste 180.000 de oameni nu au un standard de locuire decent. Cu 5 milioane de Euro, puteam să realizăm cel puțin 2 grădinițe, în condițiile în care anual 2.500 de cereri de înscriere în grădinițele și creșele din Sectorul 4 sunt refuzate din lipsă de locuri. Sau cel puțin 2 parcări supraetajate ori puteau fi amenajate cele 5 piețe volante atât de necesare pentru a promova producătorii români.

„. În loc de investiții inutile, proiectele fundamentale ale AUR pentru Sectorul 4 vizează:

Construirea a minim 10 grădinițe și creșe în următorii 4 ani,

Amenajarea a minim 5 piețe volante exclusiv pentru producătorii români, pentru a nu mai vedea producători români nevoiți să își arunce produsele, în vreme ce creștem rețele de hipermarketuri străine, Construirea unui parc de afaceri și a unui parc industrial care să promoveze tinerii antreprenori români și capitalul românesc, Construirea a minim 1.000 de locuințe/an pentru tinerii români în Sectorul 4, precum și pentru persoanele care nu dețin o locuință; Creșterea cu 50% a suprafeței spațiilor verzi și amenajarea celei mai mari grădini botanice din Europa, în Delta Văcărești;

Obiectivul fundamental al AUR pentru Sectorul 4 este transformarea Sudului Bucureștiului în cel mai important pol de dezvoltare economică al României, cu salarii nete de peste 1.500 Eur/lună și cu un înalt standard de viață ”