Promoții pe INTERNET la TESTE COVID-19 și MĂȘTI

Black Friday a fost inedit anul acesta pentru că au fost și oferte de pandemie: reduceri la echipamente de protecție, inclusiv la testele Real Time – PCR. Cu alte cuvinte, anul acesta, Black Friday a fost adaptat la nevoile momentului și anume, protejarea de virusul Sars-Cov2.

În contextul pandemic actual, de Black Friday, pe internet au fost scoase la vânzare și teste pentru depistarea coronavirusului, dar și vouchere pentru efectuarea acestora. De exemplu, un kit de 25 de teste rapide costă 1.5223,20 lei. Totodată, au fost scoase la vânzare și vouchere pentru testare RT-PCR Covid-19 în rețeaua Poliana, în București, Brașov, Buzău, Constanța, Pitești, Ploiești, Sibiu și Târgu Mureș, pentru o singură persoană, valabil până la 28 februarie 2021, la prețul de 199 lei.

Super oferte la măști de protecție

La ofertă au fost și măștile de protecție, o cutie de 50 de bucăți plecând de la 14 lei și ajungând până la maxim 60 lei. Pentru cutiile de măști au existat și pachete, precum: „pachet 100 de cutii de măști de protecție medicale avizate, BFE = 95%” la costul de 3.500 lei.

Atenție la ce cumpărați!

În nebunia ofertelor, cumpărătorii trebuie să fie atenți să nu fie păcăliți. Dacă o ofertă pare prea bună pentru a fi reală, specialiștii ne sfătuiesc să facem o verificare a comerciantului și să comparăm produsul cu ceea ce oferă alți vânzători.

Diana BERECHET

 » sursa: www.replicaonline.ro