ROPRES

Problemele se țin lanț de iubita lui Vlad Pascu. Tânăra şi mama sa riscă să rămână fără milioanele lăsate moştenire de tatăl vitreg

Inculpată de curând, alături de şase bărbaţi, într-un dosar ce vizează fapte de lipsire de libertate, tâlhărie calificată și acces ilegal al unui sistem informatic, iubita lui Vlad Pascu, Rebecca L., a rămas şi fără moştenirea de milioane de euro lăsată în urmă de răposatul său tată vitreg.

Imediat după ce Vlad Pascu i-a omorât pe cei doi studenţi în comuna 2 Mai, Rebecca a fost căutată de Miruna Pascu, mama ucigașului, care a încercat să o convingă să nu dea declarații în dosarul care vizează deținerea ilegală de substanțe interzise. Astfel, Miruna Pascu a ajuns să fie arestată, pentru influențarea martorilor.

Apoi, Rebecca L. a fost trimisă în judecată, recent, alături de șase bărbați, pentru lipsire de libertate, tâlhărie calificată și acces ilegal al unui sistem informatic.

Ca şi cum toate aceste probleme extrem de grave nu erau de ajuns, jurnaliștii Spynews au descoperit că, după moartea tatălui adoptiv, Rebecca nu s-a ales cu nimic din averea de milioane, fiindcă bărbatul îi lăsase totul fiicei naturale.

Astfel, mama Rebeccăi a decis să lupte pentru partea lor de moștenire și a deschis un proces în care a solicitat ca terenurile, casele și conturile din bănci rămase după dispariția prematură a soțului ei să fie împărțite de judecători. Cel mai recent termen a avut loc în urmă cu o săptămână, când instanța a decis să amâne procesul, deoarece martorii citați nu s-au prezentat.

S-ar putea să-ți placă și...