ROPRES

Prim-vicepreședinte AUR: orice alianță cu PSD sau PNL este exclusă, ar fi o trădare a românilor

Distribuiți acest articol!

Marius Lulea este prim-vicepreședinte al AUR și antreprenor român. Acesta a declarat în cadrul unei conferințe realizate de către partid la Iași că orice alianță cu PSD sau cu PNL, partidele sistemului, este exclusă.

„Vreau să fiu foarte clar, atât pentru membri cât și pentru susținători: cei care ne întreabă cu cine vom face alianță și cu cine vom fi la guvernare după 2024 nu ne doresc binele, vor să lase impresia greșită că ne dorim parteneriate cu partidele sistemului.

AUR nu va face în 2024 alianță cu PSD sau cu PNL, AUR va trebui să guverneze singur, fără a face compromisuri. Orice soluție de acest fel ar însemna o trădare a votului românilor , ar reprezenta un semn al trădării.

Vom merge la guvernare atunci când românii vor ieși la vot și vor decide că suntem o alternativă reală la actualul sistem de partide politice și nu o soluție de compromis.

Nu trebuie să admitem jumătățile de măsură și nici dublul discurs, să folosim anumite afirmații înainte de campania electorală și să susținem altceva după campania electorală ” a declarat prim-vicepreședintele AUR , inginerul Lulea Marius Dorin.

AUR este la momentul de față al doilea partid politic din România. Neîncrederea românilor în PSD și PNL a dus la o scădere în sondajele de opinie a actualei coaliție de guvernare. Dacă PSD a scăzut ușor, PNL a luat valul nemulțumirii românilor și a coborât la sub 15%.

AUR este un partid politic patriotic, pro-european ce a făcut marea surpriză în cadrul alegerilor parlamentare din anul 2020, atunci când George Simion, președintele formațiunii, a dus în parlament aproape 50 de senatori și deputați.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...