Președintele AUR, George Simion: Guvernul Ciolacu acceptă ca guvernul Ungariei să trimită 38 de microbuze Ford Transit pentru școlile cu predare în limba maghiară, dar refuză cele 20 de microbuze ale AUR pentru elevii români

Președintele AUR, George Simion, afirmă că guvernul Ciolacu acceptă ca guvernul Ungariei să trimită 38 de microbuze Ford Transit pentru școlile cu predare în limba maghiară, dar refuză cele 20 de microbuze ale AUR pentru elevii români. De asemenea, președintele AUR atrage atenția asupra distrugerii Deltei Dunării prin decizia de dublare a cacntităților de cereale ucrainene prin porturile românești, porturi la care fermierii români nu prea mai au acces din cauza clasei politice trădătoare de țară.

„Guvernul maghiar trimite 38 de microbuze Ford Transit pentru instituțiile de învățământ din România cu predare în limba maghiară. Este un guvern care acționează în interesul cetățenilor maghiari de pretutindeni. În același timp, Guvernul Ciolacu nu vrea să accepte donația de 20 de microbuze Ford Transit pe care AUR o face pentru instituțiile de învățământ din România. Chiar niște domni de la USR ne-au spus că au toate instituțiile de învățământ microbuze.

Realitatea bate hârtiile din unele ministere, unde au fost și domnii de la U.S.R.. Da, o să primească fiecare județ microbuze electrice din fonduri europene. Nu vă îngrijorați, dar pentru ca acele microbuze să fie funcționale, au nevoie de o stație electrică care costă de la 3 la 4 miliarde de lei vechi. Adică tot acolo, în spatele meu. Dacă vă întrebați, este Delta Dunării, nu o să mai avem nici pe asta. Pentru că trădătorii din Guvernul României lasă în continuare lucrările de pe Bâstroe să se desfășoare din ce în ce mai mult. Mai multe lucrări, mai puțin pește. În Portul Constanța tocmai s-au mărit cozile, pentru că s-a dublat cantitatea de cereale care este admisă. Cereale ucrainiene. Agricultorii români nu au nicio șansă să pătrundă în porturile din România. Era țara lor, dar acum e a ucrainenilor cu ajutorul clasei politice trădătoare.”, a declarat președintele AUR, George Simion.