Premiu de 11 milioane de euro la Loto, nerevendicat de aproape 4 ani

Un premiu de 11 milioane de euro, câştigat în Germania la extragerea Toto-Lotto din 1 aprilie 2017, nu a fost revendicat nici până în prezent, astfel că banii se vor întoarce în fondul de premii al loteriei nemţeşti, informează publicaţia Deutsche Welle.

Aceeaşi publicaţie notează că este posibil ca acesta să fie cel mai mare premiu nerevendicat din istoria loteriei germane. Misterul câştigătorului a rămas neelucidat.

“După o lungă căutare, încă ne doream să putem să îi acordăm premiul norocosului câştigător”, a afirmat luni Georg Wacker, directorul Toto-Lotto.

Hotnews.ro, care citează publicaţia germană, scrie că norocosul a avut la dispoziţie aproape 4 ani să îşi revendice premiul neimpozabil obţinut în urma extragerii de la 1 aprilie 2017. Însă acesta (sau aceasta) nu s-a prezentat niciodată cu biletul câştigător în pofida unor apeluri publice repetate.

Potrivit ziarului Münchner Merkur, biletul câştigător a fost cumpărat între 29 martie şi 1 aprilie 2017.

La 3 zile după extragerea numerelor Lotto Baden-Württemberg a scris pe Twitter despre câştig, inclusiv despre locaţia probabilă a câştigătorului: oraşul Reutlingen din sudul Germaniei, în apropiere de Stuttgart.

Biletul a fost cumpărat anonim dintr-o agenţie loto, nu online sau de către un abonat, ceea ce a însemnat că loteria nu a avut cum să contacteze câştigătorul pentru a-l informa să se prezinte în persoană cu biletul.

Banii se vor întoarce acum în fondul de premii al loteriei, în conformitate cu legea germană care prevede că un câştig trebuie revendicat în decurs de 3 ani de la sfârşitul anului calendaristic în care a fost obţinut, mai scrie Hotnews.ro.

 » sursa: ebihoreanul.ro