Ponta: Pro România va avea un candidat care va oferi o alternativă faţă de Nicuşor Dan şi..

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat miercuri seara că formaţiunea pe care o conduce va avea un candidat la Primăria capitalei care va oferi o alternativă faţă de Nicuşor Dan şi Gabriela Firea şi a precizat că numele acestuia, dar şi ale candidaţilor la primăriile de sector vor fi anunţate săptămâna viitoare, probabil cu Robert Negoiţă.

„Pro România va avea candidaţi la Primăria capitalei, la primăriile de sector şi îi anunţăm săptămâna viitoare, probabil cu Robert Negoiţă. Ne-am unit forţele cu Robert’, a spus Victor Ponta, la TVR 1.

Întrebat dacă va candida la Primăria capitalei, acesta a reiterat faptul că Pro România va avea candidat propriu, despre care şi-a exprimat speranţa că va fi mai bun decât el.

„Pro România va avea un candidat care va oferi o alternativă faţă de domnul Nicuşor Dan şi doamna Firea. Pro România o să aibă candidat care va lua multe voturi de la Nicuşor Dan şi de la Gabriela Firea”, a declarat Ponta.

Acesta a susţinut că nu a avut nicio negociere cu PSD, fiind de părere că aceia care se află în jurul liderului social-democrat Marcel Ciolacu vor să piardă alegerile.

„Sunt oameni în PSD care nu au vrut niciodată să facă alianţă cu Pro România şi au venit cu tot felul de minciuni,

 » Citește tot articolul pe www.agerpres.ro