Polițiștii își cer drepturile în stradă .Mihai Zlat Vicepreședintele S.N.P.P.C invitat la Știrea Zilei

Invitat la Știrea Zilei, emisiune prezentată de Doina Grosu, Mihai Zlat, Vicepresedintele S.N.P.P.C vorbește despre nedreptățile de care au parte polițistii, de când este la putere noua guvernare.

Mihai Zlat pune problema înghețării salariilor polițistilor, în condiițiile în care ei sunt expuși unui foarte mare pericol prin natura meseriei.Acesta afirma că în urma protestelor care au avut loc, nu au abținut nici un benficiu, mai mult decât atat, nici macar nu au fost băgați în semamă de catre cei de la putere.

„Din păcate nu am reușit să avem o întalnire cu domnul Priministru, mai mult este un monolog decât un dialog, noi nu am reușit să discutam, decât cu o doamnă funcționar de la nivelul guvernului, în rest nu am vorbit cu nimeni”, a declarat Vicepreședintele S.N.P.P.C.

Invitatul afirmă că în urma studiilor făcute, s-a constatat că mai bine de 10% din colegi au fost infectați cu Covid 19, și că cei de la guvernare nu țin cont de fapul că ei sunt primele persoane care intră în contact cu acest virus. O altă problemă cu care aceștia se confruntă, este lipsa de dotari din timpul pandemiei. Ca drept urmare, polițistii, au fost nevoiți să își cumpere singuri manuși și maști.

În urma întregului discurs din emisiunii, ne putem da seama că ignoranța conducerii țarii, afectează toate sectoarele de activitate importante.

Sursă text / foto: 60m.ro