ROPRES

Polițiștii de Frontieră au rămas muți de uimire: Un ucrainean a ajuns la PTF Siret cu 390.000 de dolari într-un rucsac

Distribuiți acest articol!

Un cetățean ucrainean de 50 de ani a fost depistat de polițiștii de frontieră de la Siret cu aproape 400.000 de dolari în rucsac. După ce marți polițiștii de frontieră au depistat, la aproximativ 50 de metri de punctul de trecere, o femeie care mergea pe jos și în bagajele căreia au găsit 100.000 de dolari, la sediul PTF Siret s-a prezentat un cetățean ucrainean care a susținut că cei 100.000 de dolari îi aparțin, scrie Mediafax.


Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, avea asupra lui un rucsac în care a declarat că mai are 400.000 de dolari și că toată suma, împreună cu cea a femeii, îi aparține.

În urma unor verificări a documentelor prezentate de bărbat pentru banii pe care-i deținea și a constatării faptului că există neconcordanțe între declarațiile femeii și ale bărbatului, polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru fals în declarații.

În urma inventarierii valutei din rucsacul bărbatului, s-a constatat că este vorba de 390.000 de dolari, valută care a fost confiscată.

Polițiștii de frontieră fac verificări în vederea documentării întregii activități infracționale sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...