ROPRES

Polițist din Capitală reținut de DNA! A fost PRINS ÎN FLAGRANT când primea 10.000 de euro

Distribuiți acest articol!

Un polițist din București a fost reținut de procurorii DNA după ce a fost prins în flagrant când primea 10.000 de euro pentru a facilita obținerea frauduloasă a unor permise auto.

Popescu Victor-Daniel, agent de poliţie judiciară la Secția 21 din Capitală, ar fi pretins de la o femeie suma de 15.000 de euro, promițând obținerea în mod fraudulos a două permise de conducere, transmite DNA.

Miercuri, poliţistul a primit de la persoana respectivă suma 10.000 euro, reprezentând o primă tranşă din suma pretinsă iniţial, fiind prins în flagrant de DNA.

Propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile


Agentul va fi dus joi la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, potrivit reprezentanților DNA.

„La data de 14 martie 2023, inculpatul Popescu Victor-Daniel, în calitatea menționată mai sus, ar fi pretins de la o persoană (martor în cauză) suma de 15.000 de euro pentru a-și trafica influența pe care ar fi pretins că o are asupra unor funcţionari publici, însărcinați cu eliberarea permiselor de conducere, promițând cu aceeași ocazie că îi va determina pe aceștia să faciliteze obținerea în mod fraudulos, de către aceasta și fratele ei, a documentelor respective.

În contextul menționat mai sus, în data de 15 martie 2023, inculpatul Popescu Victor-Daniel ar fi primit de la persoana respectivă suma 10.000 euro, reprezentând o primă tranșa din suma pretinsă inițial, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante”, transmit procurorii DNA.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...