Poliție POLITICĂ la Prahova: Protestatarii, amendați în mod repetat cu câte 1500 de lei

Cei care impun democrația cu ranga, după cum am văzut în imaginile apărute ieri în spațiul public, au ordonat angajaților MAI să organizeze muncă special operativă pentru a identifica persoanele care ies la manifestații și să i-a măsuri urgent împotriva acestora. Documentul a fost prezentat de Sindicatul polițiștilor Europol.

În acest cadru intră și prefectul PNL de Prahova, Cristian Ionescu împreună cu șeful Jandarmeriei Dragoș Buzoianu, care au decis amendarea cetățenilor în mod repetat, pentru simplul fapt că au ieșit în stradă la protestele pașnice.

Deputatul AUR Prahova, Adrian Axinia, a anunțat că va depune o plângere penală împotriva prefectului Cristian Ionescu și a șefului Jandarmeriei Dragoș Buzoianu, deoarece au comis fapte de poliție politică împotriva cetățenilor.

„Voi depune o plângere penală împotriva prefectului liberal Cristian Ionescu și împotriva șefului Jandarmeriei Dragoș Buzoianu, pentru că au acționat abuziv, la comandă politică, împotriva cetățenilor care au manifestat pașnic în stradă, drept conferit de Constituția României. Cetățenii au primit și câte două amenzi a 1500 lei fiecare în condițiile în care ministrul Muncii Raluca Turcan a primit 500 de lei deși a participat la un eveniment privat cu mai multe persoane și la unul public unde nu a purtat mască și nu s-a respectat distanțarea socială. Nu putem să facem justiției la comandă politică și acest lucru trebuie aspru sancționat.”, a declarat deputatul AUR Prahova, Adrian Axinia.