PNL-USR-PSD împrumută România cu alte 15 miliarde de euro. AUR se opune

Incredibil sau nu, dar PNL, USR și PSD, împreună cu UDMR, s-au înțeles peste capul românilor și vor aproba un credit extern în valoare de 15 miliarde de euro. Suma este una colosală și vină să crească și mai mult banii pe care copiii noștri vor trebui să îi dea înapoi pentru ca astăzi partidele politică să dea la clientela lor.

Sigur că au promis autostrăzi multe, dar noi auzim această poveste de vreo 31 de ani. Fiecare guvern se împrumută, spune că de acești bani se vor face multe investiții, banii se cheltuie și investițiile nu se mai fac. Noi știm că așa se va face și de această dată.

Și se mai pune problema: de ce insistă politicienii români din PSD, PNL și USR să se împrumute cu acești bani din moment ce România nu a reușit să absorbă fondurile europene gratuite din actualul ciclu bugetar. Practic avem pe masă miliarde de euro și acești bani ar trebui să fie luați și să nu mai dăm nimic înapoi. Dar vin cei care conduc România și spun că ei nu pot face proiecte să ia banii gratuiți dar vor fi în stare să facă proiecte ca să ia creditele scumpe și care se vor fura?

De vină sunt aici și cei care doresc să ne împrumute și ne întrebăm: de ce ai da banii unuia care are alți bani pe masă necheltuiți, ori noi știm care este răspunsul.

Alianța pentru Unirea Românilor prin vocea lui George Simion a criticat faptul că toate partidele, mai puțin AUR, s-au înțeles între ele ca să ia acest credit. AUR a cerut ca România să ia numai banii ce se oferă gratuit și care nu mai trebuie returnați înapoi. George Simion spune că datoria externă este deja prea mare și nimic nu s-a făcut de acei bani, românii nu cunosc de ce s-au luat așa de multe credite și de ce trebuie să plătească românii creditele ce au fost furate de către partidele politice.

AUR este singurul partid care ține cu Românii și care face real opoziție, iar acesta este unul în serviciul românilor. PSD, PNL și USR vor să crească datoria externă a României, ca nepoții noștri să plătească și mai mulți bani decât trebuie acum să dea înapoi.