PNL și PSD, două fosile comuniste: Au rămas la nivel de pomeni electorale

PNL și PSD sunt urmașii de drept ai Partidului Comunist Român și refuză cu încăpățânare să se modernizeze. Atât Ciucă cât și Ciolacu se laudă cu pomenile electorale oferite persoanelor nevoiașe de parcă nu ei ar fi vinovați de sărăcia cruntă în care trăiește poporul român sub domnia celor două fosile comuniste.

Voucherele promise de cei doi capi ai statului mafiot nu sunt altceva decât o firimituri aruncate de la masa bogaților, a specialilor, a sinecurilor de partid și a lipitorilor de afișe numiți în funcții de demnitate publică.

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că Guvernul va adoptat, luni, o ordonanţă de urgenţă care prevede acordarea voucherelor pentru persoanele defavorizate, astfel încât acestea să poată să beneficieze de masă caldă sau să procure alimente. Şeful Executivului a adăugat că trei milioane de persoane vor beneficia de aceste vouchere.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, la sediul partidului, despre voucherele pentru persoanele vulnerabile, în valoare de 50 de euro, că în mod categoric, se vor primi aceste vouchere de la 1 iunie de către populaţie.

Aceste fosile comuniste știu că cele trei milioane de persoane aflate la limita sărăciei merg la vot și le pot asigura încă patru ani la conducerea țării. De la duminica orbului și democrația originală instalată de Ion Iliescu românii nu și-au depășit condiția. Am schimbat din patru în patru ani doar fețele hoților și securiștilor care ne fură viitorul și siguranța unui trai mai bun.

Românii au ajuns să fugă disperați din propria țară. Cu PSD și PNL România va rămâne în zona gri iar poporul va trăi în sărăcie.