PNL continuă colaborarea cu PMP, anunță Ludovic Orban

Partidul Naţional Liberal continuă colaborarea cu PMP, a afirmat, duminică, premierul Ludovic Orban, preşedintele PNL, care a adăugat că are încredere că partenerii liberalilor la alegerile locale, USR şi PLUS, „vor înţelege că, pentru succesul comun, nu trebuie să ne rămână decât un singur adversar politic, care este PSD”, informează Agerpres.

Fondatorul PMP, fostul președinte Traian Băsescu, a declarat, duminică seara, la Digi24, că partidul își va desemna propriul candidat la Primăria Generală a Capitalei, după ce a fost exclus din înțelegerea PNL-USR-PLUS pentru primăriile de sector. Traian Băsescu nu a anunțat încă dacă va candida el însuși pentru un nou mandat de primar al Bucureștiului, însă a precizat că „vrea să dea o lecție USR-ului” care „procedează ca băieții deștepți din energie”. Fostul președinte a precizat că nu ar putea să spună că este un blat între PNL și PSD, dar a spus și că „cineva își dorește ca Nicușor Dan să fie văduvit de cele 10 procente pe care PMP le obține în București”.

„Singurul meu mesaj este că noi continuăm colaborarea cu PMP, că suntem deschişi la colaborarea în Consiliul General al Capitalei, în consiliile locale de sector şi că îi considerăm ca pe nişte parteneri.

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro