PNL București îi face plângere penală Gabrielei Firea. Replica primarului general

PNL București a depus o plângere penală pe numele Gabrielei Firea. Violeta Alexandru îi acuză pe primarul general al capitalei, pe un consilier general și pe alți doi funcționari de abuz în serviciu fiindcă refuză să ia în discuție, în cadrul ședințelor, înlocuirea a 3 consilieri liberali. PNL susține că a făcut numeroase solicitări în acest sens încă de anul trecut din decembrie, însă toate au fost ignorate.

„Apreciem, și rămâne să decidă instanța, că Primăria Capitalei, prin Gabriela Firea și cei care organizează ordinea de zi și ședințele de consiliu, comit un abuz prin faptul că refuză să pună pe ordinea de zi aceste puncte care vizează înlocuirea consilierilor generali”, a spus Violeta Alexandru, președinta PNL București, într-o conferință de presă.

„Este vorba de consilierul general Ciprian Ciucu, cel care în decembrie anul trecut a fost numit președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, fiind incompatibil cu funcția de consilier general, și a altor doi consilieri generali pe care PNL a decis să îi demită ca urmare a unor acțiuni care ne sugerau o apropiere de PSD”, a adăugat ea.

În replică, primarul general Gabriela Firea spune că situația reclamată de Alexandru „este generată chiar de către membrii partidului său”.

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro