Actualitate

PMP: „Klaus Iohannis nu a ieșit încă din vacanța prezidențială? Să se ducă la oamenii afectați de inundații”

Iohanis discută de climă cât timp prietenii lui taie codrii Bucovinei
Distribuiți acest articol!

Inundațiile au făcut prăpăd în județul Alba, iar actuala clasă politică aflată la putere nu a dat dovadă de empatie cu românii afectați de viitură. Este părerea președintelui PMP, Cristian Diaconescu, care acuză demagogia luptelor interne din partide, asta în timp ce românii au cu totul și cu totul alte probleme.

„În timp ce oamenii își plâng pierderile suferite, Premierul României și Președintele Camerei Deputaților se confruntă în plenul organizațiilor județene ale PNL, pentru funcții politice și numirea oamenilor lor în poziții eligibile.

Noi acuzăm lipsa de responsabilitate a liderilor aflați la putere, care au lăsat baltă România, pentru a se ”realiza” politic și a pune mâna pe toată putere în partid. Din păcate, nici o voce din zona guvernamentală nu s-a auzit, în ultimele două zile, de când s-a produs catastrofa din Apuseni, care să încurajeze luarea de măsuri urgente pentru reconstrucția din zonă.

De asemenea, nici vacanța prezidențială nu s-a interupt pentru, măcar un comunicat de presă, de la Cotroceni, care să manifeste empatie față de soarta românilor din județul Alba.

PMP cere Guvernului să iasă din lipsa de reacție la problemele României și să-și asume rolul încredințat de cetățeni, pentru a reprezenta interesele românilor, nu a grupurilor politice sau economice”, a declarat Cristian Diaconescu, președintele PMP.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...