Planul ministrului Raluca Turcan de a trimite românii la sparanghel și de a importa forță de muncă din Asia dă rezultate

Nu înțeleg de ce doamna Turcan nu face nimic să creeze locuri de muncă aici în România și preferă să lase acești oameni să plece la sparanghel în Germania. Nu poți să distrugi tot într-o țară, să nu creezi locuri de muncă și să te miri după că îți pleacă lumea din țară. susține analistul politic Alexandru Săraru într-un interviu.

Ministrului Muncii afirma că sunt peste 270.000 de români care vor pleca anul acesta la muncă în Germania și de faptul că a discutat cu omologul german cu privire la această situație.
„Doamna Raluca Turcan a vorbit și despre salariile mici din România și că pensiile sunt mici și că se trăiește greu, iar prin aceste declarații ne dăm seama ce perversitate politică poate să aibă să facă asemnea afirmații. Esența este să luăm oameni din Asia să lucreze în construcții sau în alte domenii, iar noi să trimitem la sparanghel românii noștrii. Este încă o dovadă a incompetenței și a lipsei de interes. „

De ce să lucreze politicienii noștri la planuri dezvoltate în interesul românului dacă în final el nu se alege cu nimic în buzunar?
„Acești bani europeni sunt foarte greu de furat, nu imposibil, dar foarte greu, iar atunci e bine să lăsăm lucrurile așa, de ce să se chinuie politicianul nostru român să implementeze un proiect prin care să atragă fonduri europene, iar el să nu se aleagă cu nimic.” afirmă analistul politic.