Plângere penală împotriva lui Florin Cîțu și Mioarei Costin pentru infracțiunile de instigare la abuz în serviciu și abuz în serviciu

După ce presa a scos la iveală faptul că mai mulți consilieri ai guvernului Cîțu munceau în interesul campaniei interne, comunitatea Declic anunță că va depune un denunț pe numele premierului Florin Cîțu și pe cel al consilierei de stat Mioara Costin, pentru infracțiunile de instigare la abuz în serviciu și abuz în serviciu.

Liviu Dragnea a făcut pușcărie pentru fapte similare cu cele ale premierului Cîțu, atunci când a folosit consilierii guvernului pentru interele personale și de partid.

”Reprezentanții Declic, alături de avocați, vor depune vineri, 30 iulie, la ora 11.30, denunțul pe numele prim-ministrului Florin Cîțu și al fostei consiliere de stat Mioara Costin. Denunțul pentru abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu va fi depus la registratura Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Structura Centrală. Reprezentanții Declic vor fi însoțiți de avocatul Toni Decean.”, arată cei de la Declic.