Peste 30.000 membri AUR la Alba Iulia. Armata lui Simion pregătită de luptă

România se trezește, peste 30.000 de români din toate colțurile țării au participat de 1 decembrie la Marșul Unirii organizat de AUR și George Simion la Alba Iulia.

AUR a organizat impecabil un marș la care au participat zeci de mii de români din toată țara, evenimentul prăbușește speranțele PSD și PNL care mizau că George Simion un va putea aduce la Alba-Iulia atât de mulți români.

Alianța pentru Unirea Românilor a invadat Alba Iulia, George Simion își arata adevărată putere de susținere dar și capacitatea de organizare

La ora 8:00 a ajuns în gara din Alba Iulia trenul Unirii cu sute de români care și-au dorit să participe la manifestațiile de Ziua României.

De asemenea, în Capitala Unirii au ajuns cu zeci de autocare din toate județele țării copii care au venit pentru prima dată la Alba Iulia.

Începând cu ora 8:00, cei peste 30.000 de români au pornit într-un marș pe străzile din Alba Iulia.

Președintele AUR, George Simion, a declarat că „am venit astăzi la Alba Iulia, așa cum ne adunăm în fiecare an, pentru a spune că România e una. O Românie mare care după al Doilea Război Mondial a fost ruptă în mai multe bucăți”.

Pe parcursul marșului participanții au intonat cântece patriotice și au scandat „România n-a avut graniță la Prut” și „Trăiască, trăiască, trăiască și-nflorească Moldova, Ardealul și Țara Românească!”.