PERICOL! Un BĂRBAT din CASTELU își BATE MAMA pentru că așa îi SPUN nişte VOCI!

PERICOL! Un BĂRBAT din CASTELU își BATE MAMA pentru că așa îi SPUN nişte VOCI!

Un bărbat din Castelu a ajuns în atenția anchetatorilor, după ce și-a agresat mama. Însă, se pare că acesta nu ar fi la primul conflict de acest gen, motiv pentru care procurorii au propus internarea sa medicală. Se pare că bărbatul susține că aude voci și el doar le ascultă.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. În baza art.247 alin.(1) şi (2) C.proc.pen., Dispune internarea medicală provizorie nevoluntară a suspectului A. G., într-o unitate specializată de asistenţă medicală, până la însănătoşire sau până la o ameliorare care să înlăture starea de pericol ce a determinat luarea măsurii”, potrivit minutei judecătorești. Potrivit informațiilor noastre, bărbatul este din Castelu și este destul de agresiv.

Acesta susține că nu e de vină, că el aude niște voci și doar le ascultă. Dacă acestea îi spun să își agreseze un membru al familiei, așa face, că nu are încotro. Motiv pentru care, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au decis că este necesar ca bărbatul să ajungă într-o unitate medicală de specialitate, propunând internarea medicală în mod provizoiu, cerere înregistrată la Judecătoria Medgidia. Magistrații s-au pronunțat pe 22.12.2020.

Decizianu este definitivă, putând fi atacată cu apel, dar este executorie.

Liliana IONIȚĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.