Magazin ROPRES

Pe locuri, fiți gata, acțiune! Pune în scenă reclama ta Danonino și câștigă!

Pe locuri, fiți gata, acțiune! Pune în scenă reclama ta Danonino și câștigă!
Distribuiți acest articol!

Îmbinând joaca și gustarea, puteti intra in competitie si castiga unul din premiile cocnursului.
Tot ce trebuie să faceti este sa realizati o reclamă video pentru Danonino 70 de gr, să încarcati video-ul pe www.danonino.ro/ReclamaMea și să strângeti cât mai multe voturi!

Dino a pregătit pentru micuții regizori o mulțime de premii: 3 corturi de joacă de interior, iaurturi Danonino pentru o lună și două sute de plușuri Dino.

Pentru a putea participa la concurs, va invitam sa cautati in magazine una dintre cele 3 variante delicioase de Danonino 70gr, căpșuni, căpșuni-banane și vanilie, și să urmati 3 pași simpli:

  1. Să realizati un video de minim 15 secunde – maxim 1 minut cu Danonino 70 gr în prim plan
  2. Impreuna cu parintii, să încarcati video-ul pe https://www.danonino.ro/reclamamea
  3. Scopul este să se strângă cât mai multe voturi, deci spor la strans voturi!

Danonino

De ce am gândit această provocare? Pentru că joaca îi oferă celui mic oportunitatea de a-și dezvolta creativitatea, devenind astfel mai încrezător în forțele proprii și mai capabil să-și exploreze imaginația. Ca părinte, poți folosi provocarea Danonino în prilej de joacă în familie și de conectare, ajutându-l în același timp să se dezvolte!
Întrucât știm că, atunci când este la joacă, piticul se transpune într-o lume de unde nu ar mai vrea să plece, nici măcar atunci când i se face foame, am creat special pentru astfel de momente Danonino 70 gr, o soluție practică și hrănitoare atunci când vine vorba de alimentația celor mici.

Jocul poate continua când i se oferă o gustare delicioasă pe care o poate consuma ușor, fără griji. Datorită ambalajului ce permite o deschidere ușoară, el se va putea bucura de gustare la joacă,

 » sursa: qbebe.ro


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...