Partidă de sex terminată pe masa de operații. O aventură de neuitat

O experienţă care se dorea a fi plăcută s-a transformat într-una dintre cele mai dureroase din viaţa unui bărbat din judeţul Botoşani.În vârstă de 53 de ani, dintr-o comună situată în apropiere de municipiul Botoşani, bărbatul s-a prezentat la Urgenţe la finele săptămânii trecute. Pacientul le-a spus cadrelor medicale că are dureri foarte mari în zona organului genital, după o experienţă mai puţin plăcută cu o parteneră.

Acesta ar fi muncitor pe şantier într-o altă parte a ţării şi a dorit, la un moment dat, să aibă o întâlnire amoroasă cu o tânără de 22 de ani. Cei doi s-au întâlnit, în oraşul respectiv, însă, în focul pasiunii, se pare că tânăra l-ar fi muşcat de organul genital, în timpul unui joc erotic. Acest fapt nu doar că nu i-a provocat plăcere, dar i-a creat bărbatului şi o leziune la nivelul prepuţului.

Din cauza unei afecţiuni mai vechi, de natură chirurgicală, pe care o avea în aceeaşi zonă, starea bărbatului s-a agravat şi simpla atingere a zonei a devenit extrem de dureroasă pentru bărbat.

Iniţial acesta a crezut că totul se va rezolva de la sine şi nu a dorit să meargă la spital, venind acasă, în judeţul Botoşani. Din cauza durerilor tot mai mari, însă acesta a mers, în cele din urmă la spital, iar gravitatea problemei a făcut să fie dus direct în sala de operaţii.

 » Aflați mai multe informații aici.