Parlamentarii AUR se dezic de Diana Ivanovici: doar trei luni a călărit partidul AUR. Este un impostor

Câinii latră, George Simion cu patrioții din AUR merg mai departe

Parlamentarii aleși pe listele AUR se dezic de fosta lor colegă de partid, Diana Șoșoacă, și consideră că aceasta s-a urcat pe munca colegilor deși era de doar trei luni în partid:

“Circul s-a terminat și spun asta ușurat, cu mâna pe inimă. Doar trei luni a durat perioada în care Diana Ivanovici a făcut parte din partidul AUR, sau mai bine zis a călărit de-a dreptul AUR.

Acest personaj a apărut cu doar două zile înainte de depunerea dosarelor de candidatură pentru alegerile parlamentare și s-a ținut scai de liderii partidului să fie inclusă pe liste.

Încă din primele zile a început să călărească partidul și pe liderii acestuia. Unde se afla George Simion hop și ea, fără să desfășoare o campanie electorală proprie ci doar bucurându-se de un transfer de imagine din partea acestuia. Din mult prea mult bun simț George Simion a acceptat multe lucruri, inclusiv limbajul suburban prezentat de doamnă” a declarat Axinia George.

Cosmin Iosub, membru fondator al partidului AUR, critică în termeni foarte duri atitudinea senatoarei și consideră că aceasta nu a participat la munca partidului și acum se hrănește cu salarii de mii de euro, deși nu a depus nici un efort:

“Am înțeles de ce a ales George să îi accepte pe unii, am înțeles ce înseamnă politica, dar cu toate astea, am preferat mereu să fiu cât mai în spate posibil.

Dacă pentru unii e valabil “la plăcinte înainte, la război inapoi”, în cazul meu, prefer doar războiul. În tot acest timp, imaginea AUR a ajuns să fie terfelită și creată fals pe baza unor persoane care n-aveau nicio legătură cu noi și erau printre noi de câteva săptămâni.

Mulți dintre cei care se află acum in Parlament, nu știau de AUR, nu știau de George și nu știau nimic din munca echipei din toți anii trecuți.

Acești indivizi stau acum pe lefe de mii de euro, în timp ce noi, cei care am tras atât de mult, suntem îndatorați până în gât, obosiți și cu speranța că vom face cu adevărat o schimbare“.

Și Adela Ioana lansează un atac dur susținând că senatoarea nu a reușit la Iași nici să strângă voturile necesare ca să ajungă senatoare și că a fost nevoie de voturile din alte județe ale țării ca să poată trece pragul:

“O individa minte, jigneste, face mahala.

Aceasta duduie, cu sprijinul AUR, a adunat 20.000 de voturi în județul in care a candidat, adică jumatate din voturile necesare pentru a ocupa un loc de senator, restul voturilor necesare pentru locul în senat i-au ajuns prin redistribuire, printr-un sistem care face asta aleatoriu.

Deci ceea ce vreau sa scot in evidenta e faptul că ea nu a fost în stare să își adune voturile necesare locului de senator.

Iar de aici si pana la a băga AUR în Parlament, cum pretinde, e cale lunga.

Cele 20.000 de voturi au ajuns la ea mai ales datorită echipei minunate de la Iași, a celor care au candidat si in alegerile locale si care au tras greul, au muncit de la om la om si si-au cheltuit banii sa poata obține acest scor”.