Până nu scăpăm de mafia PSD-PNL nu vom scăpa nici de pensiile speciale

Judecătorii de la CCR au decis să dea înapoi pensiile speciale ale parlamentarilor. Schema este una clasică: parlamentarii se prefac că vor elimina pensiile speciale dar judecătorii numiți de către partidele politice vor anula acest lucru.

Ce să vezi, ei sunt plini de patriotism și au încercat, dar judecătorii de la CCR, adevărate modele de comportament uman și profesional au constatat că eliminarea nu este constituțională.

Cum este la CCR- Curtea Constituțională a României: judecătorii sunt numiți de către partidele politice și votați de către parlament. Cine ajunge să fie numit acolo a pus mâna Norocul pe el deoarece salariile sunt imense dar după ce termină mandatul au și o pensie specială extraordinar de mare.

Practic judecătorii și parlamentarii sunt beneficiarii acestor mizerii de pensii speciale dar sunt puși să își elimine aceste drepturi.

Pensiile speciale nu sunt pensii, așa cum ei le numesc. Când vorbești de pensie te gândești la bătrâni care au muncit o viață și vor și ei să se bucure de câțiva ani de odihnă. Te gândești la oameni care muncesc din greu și merită să fie beneficiarii lor.

Practic politicienii s-au mituit cu pensii speciale, adică niște venituri pe care nu le meritau dar au putut să și le dea pentru simplul motiv că ei fac legile iar judecătorii CCR le aprobă iar președintele le semnează. Evident că și președintele țării are pensie specială, doar nu credeați că ei nu ar avea.

Și încă ceva: oamenii numiți la CCR nu sunt în realitate judecători, ei poartă această denumire dar nu sunt judecători. În general reprezintă oameni apropiați ai partidelor politice, de slabă calitate morală și profesională, care răspund de o viață la comenzile politice. Ei sunt votați acolo și dacă ar fi infractori, căci nu ar conta asta ci doar votul partidelor.

PSD Și PNL au introdus sistemul de pensii speciale, tot ei se bat ca să îl mențină.

AUR și USR se opun existenței lor și cer eliminarea pensiilor speciale. Acest lucru se poate face numai dacă instituțiile statului nu ar mai fi confiscate de către partidele politice .