Prima Pagină

Păcurariu despre oamenii PSD și PNL: Toți acesti analfabeți au fost recrutați cu atenție chiar de SRI

Păcurariu despre oamenii PSD și PNL: Toți acesti analfabeți au fost recrutați cu atenție chiar de SRI
Distribuiți acest articol!

„Ceva e putred in Danemarca”. Tot citesc postarile lui Valeriu Nicolae in care analizeaza CV-urile politicienilor PSD, Pro, ALDE dar si cativa din PNL. Ei bine ceva e putred. Toti indivizii astia au in comun cateva lucruri:

– niciunul nu straluceste de inteligenta. Toti cand au intrat in politica aveau cel mult un liceu fara bac sau cu bacul luat tarziu.

– toti erau saraci. Lucrau in joburi necalificate sau cu calificare slaba, firme pe minus. Practic daca ar fi ramas in afara politicii erau mecanici auto, agenti de paza sau taximetristi. Si nu enumar profesiile astea in sens peiorativ ci doar ca sa intelegeti. Asta in cazul in care nu erau chiar infractori ca Badalau sau tractoristi ca Stanescu sau daca nu dormeau boschetari prin gari prin Paris ca Ponta.

– pe toti fara exceptie i-a lovit studiatul dupa 30-40-50 de ani. Brusc au luat bacul (daca nu il aveau) si dupa, in doar 4-5 ani, toti termina cate 2 facultati, masterate, fac tot felul de cursuri ba chiar si doctorate plagiate pe la facultati fantoma din Romania sau de prin Rep. Moldova.

– ATENTIE! AICI APARE ELEMENTUL IMPORTANT. Pe langa diplomele primite gratis cam la aceleasi facultati, toti au cursul ala numit pompos masterat de 6 luni luni sau 3 luni la academia lui Oprea de pe langa SRI. OK, deci Oprea, el insusi un impostor in sine si fost bodyguard al lui Miron Cozma, facea un curs numit master sub umbrela SRI. Intrebarea este de ce a acceptat SRI asa ceva si de ce 99% dintre absolventi au profilul acesta.

IPOTEZA

Ipoteza mea este urmatoarea: toti acesti analfabeti au fost recrutati cu atentie chiar de SRI sau de o structura paralela SRI care i-a pregatit pentru ceva. Cariera lor devine brusc fulmimanta, desi semi analfabeti ajung directori de institutii, presedinti de comisii sau membri AGA in zone in care expertiza lor este zero. Practic ii gasesti in mare parte a parlamentului si cam peste tot la varful politicii, inclusiv ministri.

OK, faptul ca serviciile secrete isi pregatesc marionete este cunoscut. Se intampla peste tot in lume. DAR…si aici e esenta problemei, de ce exact indivizii astia sunt in fruntea atacului la justitie, sunt cei care propun legi distructive pentru economie si tara, sunt exact exponentii coruptiei si generatori de coruptie?

Dragii mei eu cred ca armata asta de analfabeti si marionete a fost pregatita cu un scop. Eu cred ca acel masterat la SRI nu este ca sa ii invete ceva ci ca sa-i testeze pentru ceva. Va mai aduceti aminte cand Dragnea dadea asigurari la fiecare discurs ca merge „pana la capat”? Cu cine vorbea Dragnea? Merge pana la capat ca sa ce? Cui ii dadea el asigurari in public? Ce sa intelegem de aici? Sa intelegem ca exact serviciul roman de informatii (sau o mare parte din el) a ajuns in mana unui grup infractional organizat si raspunde unor ordine contrare intereselor Romaniei?

Uitati-va bine la armata asta de impostori semi analfabeti. Nu vom scapa de ei curand. In mod inexplicabil ii veti vedea primii pe liste la parlamentare inclusiv prin PNL si nu doar prin PSD sau Pro ponta. Si uite asa ajungem si la subiectul alegerilor. Pentru mine si cred ca pentru oricine cat de cat atent, este inevitabila concluzia ca alegerile ai fost fraudate masiv in toata tara. Si nu doar acum ci istoric.

O chestiune de o gravitate atat de mare nu are cum sa scape unui serviciu de informatii cu un buget impresionant si cu o multime de angajati. In spatele tuturor mizeriile pe care le traim in ultimii ani se afla un grup. Un grup foarte bine organizat care controleaza politicieni, televiziuni si pentru care institutii ale statului sunt o anexa. Este un grup atat de puternic incat inclusiv o parte a serviciilor de informatii romanesti ii sunt anexate, la fel si justitie sau politie.

Cand vom reusi sa aflam exact cine este acest grup vom avea democratie.Pana atunci noi suntem doar o mana de oameni cinstiti si care visam la o Romanie libera, prospera si educata, in lupta cu un grup infractional transpartinic cu resurse nelimitate.

Pe noi ne uneste dorinta de a contribui cu ceva la o lume mai buna si de a face din Romania o tara mandra si educata iar pe ei ii unesc banii si dorinta de putere. Pentru asta au nevoie de o tara saraca si needucata si pe cat posibil scoasa din Europa. Pentru asta va vor prosti si slabi si se bucura cand va luati lumea in cap.

Poate veti intelege aceste lucruri in numar cat mai mare. Este singura noastra sansa.

Sursa: Gabi Padurariu


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...