Orașul Avdiivka din regiunea Donețk a fost bombardat de ruși. Cinci civili au fost uciși și cel puțin 10 persoane sunt rănite

Orașul Avdiivka din regiunea Donețk, bombardat de ruși Șeful administrației militare regionale din Donețk a anunțat luni că orașul Avdiivka, aflat încă sub controlul ucrainenilor, și zonele sale învecinate au fost bombardate de artileria și avioanele rusești, relatează CNN.

Într-o declarație publicată pe contul său de Telegram, Pavlo Kyrylenko a spus că cel puțin un civil a fost ucis, iar alți doi au fost răniți în urma acestor atacuri. Potrivit acestuia, 15 locuințe au înregistrat pagube din cauza bombardamentelor și a incendiilor care au izbucnit ulterior, informează libertatea.ro

În Avdeevka, regiunea Donețk, cinci civili au fost uciși, iar cel puţin 10 persoane au fost rănite, a declarat şeful administrației militare din Donețk, Vitali Barabaș.

De asemenea, Kyrylenko a publicat mai multe fotografii care arată rezultatele bombardamentelor rusești, inclusiv daunele produse monumentelor din cel de-Al Doilea Război Mondial și mormintelor soldațiilor Armatei Roșii care au luptat, în apropierea orașului Toretsk, împotriva Germaniei naziste.