Oamenii PNL dau afară 200 de șoferi de la STB deoarece au cerut condiții mai bune și mașini noi

Oamenii PNL dau afară 200 de șoferi de la STB deoarece au cerut condiții mai bune și mașini noi.

Decizia a fost luată abuziv de către Nicușor Dan și Adrian Criț, primarul PNL al Bucureștiului și directorul PNL numit temporar la conducerea STB.

Șoferii ceruseră condiții mai bune de muncă, să se cumpere mașini noi și să se oprească căpușarea companiei prin companii de partid.

Criț a vrut să se răzbune pe cei care au îndrăznit să protesteze și a făcut decizii de demitere a acestora. Este vorba despre 200 de persoane lăsate pe drumuri.

Decizia este una politică și luată de către PNL, cel mai probabil cu acceptul PSD. În mod normal oamenii ar fi trebuit să primească pedepse mai blânde și mustrări.

Adrian Criț este numitorul comun al  afacerii cu scandal “tramvaie de la Astra Vagoane.” Surse politice susțin că directorul STB este “pila” lui Ludovic Orban. El poate fi numit: craiul politic al transportului public.

Adrian Criț, directorul STB, adus în funcție de primarul Nicușor Dan, este un client al numirilor politice. Implicat în afaceri dubioase cu iz penal, a reușit să revină în locul care îi oferă numeroase oportunități de dezvoltare. În folosul cui?