OMRO, controlat de Bogdan Ciobotaru, administrator la Leumi, First Bank și RCS&RDS, vrea să emită obligațiuni de 10 milioane de lei și să le listeze la bursă

scris ieri, 07:09

OMRO IFN Târgu Mureș vrea să emită, până în decembrie 2020, obligațiuni în sumă de până la 10 milioane de lei, cu scadență fixă la 5 ani și dobândă de 9,5% anual, plătibilă semestrial, titlurile urmând să fie listate la cota Bursei de Valori București.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Obligațiunile, corporative, vor fi neconvertibile în acțiuni, negarantate subordonate (nivel 2), emise în lei, liber negociabile și integral plătite, ofertate exclusiv către investitori calificați, relevă date analizate de Profit.ro. 

CITEȘTE ȘI RECORD 2021 – cel mai bun an din istoria pieței asigurărilor. De la prăbușirea City Insurance la vânzarea Safety Broker și o posibilă depășire a pragului de 12 miliarde de lei din subscrieri, cel mai bun rezultat din ultimii 31 ani

În aprilie 2020, Profit.ro a anunțat că obligațiunile corporative denominate în euro emise de OMRO IFN Târgu Mureș (OMRO25E) intră la tranzacționare pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (SMT) al Bursei de Valori București (BVB), după finalizarea unui plasament privat în valoare de 2 milioane euro.

OMRO este societate cu profil financiar înregistrată în Târgu Mureș.

Conform termene.ro, firma este controlată de Bogdan Ciobotaru, prin Danube Capital – 86,745%, administrator la First Bank, RCS&RDS și Leumi Bank, alături de Helenos Belgia – 13,2549%.

În 2020, veniturile companiei au atins 6,75 milioane de lei, pierderea situându-se la 1,86 milioane de lei.

Afla mai multe despre
omro ifn
obligatiuni
listare

 » Aflați mai multe informații aici.