Olt: Cercetați într-un dosar de lovire sau alte violențe – GAZETA de SUD

Polițiștii din Secția nr. 4 Rurală Coteana au fost sesizați, aseară, prin apel direct, de un bărbat de 55 de ani, din comuna Vâlcele, că ar fi surprins un bărbat, pădurar, în timp ce sustrăgea lemne din pădurea Momiceanca, situată pe raza comunei Vâlcele.
Până la sosirea polițiștilor, conflictul dintre cei doi bărbați ar fi escaladat, pădurarul executând un foc de avertisment în plan vertical cu un pistol neletal, pe care îl deținea în mod legal, iar ulterior, l-ar fi lovit cu mânerul pistolului pe bărbatul de 55 de ani.
De asemenea, pădurarul a sesizat printr-un apel de urgență 112 faptul că are o stare conflictuală cu mai multe persoane și ar fi fost lovit cu o bâtă la nivelul capului.
La fața locului s-au deplasat 3 echipaje de poliție și o grupă de luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Olt, stare conflictuală fiind aplanată, arma în cauză fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.
Pădurarul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru îngrijiri medicale.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

 » Aflați mai multe informații aici.