Oana Roman din nou la TV: „Nu voi fi în postura de moderator”

Oana Roman din nou la TV: „Nu voi fi în postura de moderator”

Oana Roman revine la emisiunea „Mămici de pitici, cu lipici” sezonul 2, dar nu în postura de moderator. Ea va fi una dintre mămicile invitate în cadrul emisiunii. Emisiunea va începe pe data de 14 ianuarie.

Oana Roman este foarte entuziasmată de revenirea în televiziune:

‘A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament. Vom fi colegi, da! Am voie să spun. Mi-am pregătit urmăritorii și comunitatea pentru că exista o mare așteptare în a fi din nou pe televizor. Nu voi fi în postura de moderator, ci în una care mie îmi place foarte mult, sincer, pentru că mie îmi place să mă mișc, să fac lucruri. Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii Mămici de pitici, cu lipici’, a declarat Oana Roman

„Voi fi una dintre cele două noi mame cu copil, care va intra în acest proiect și care își începe cel de-al doilea sezon pe data de 14 ianuarie, împreună cu Isabela. Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Astăzi am avut o primă zi de filmări și spre casă mi-a zis: ‘Auzi, dar crezi că putem măcar așa o dată, să fiu doar eu?’. I-am zis că vorbim cu producătorii și că dacă este ok o să filmeze doar ea (râde). Este o premieră pentru mine. Nu am emoții”, a mai adăugat vedeta.

Sursă text: viva.ro

Sursă foto: pagina de Facebook – Oana Roman