Oana Pellea: Catedrala Neamului nu poate găzdui vaccinarea? Întreb. Atât!

Oana Pellea întreabă într-o postare pe reţelele de socializare dacă nu cumva Catedrala Mântuirii Neamului ar putea fi folosită drept centru de vaccinare.În urma acestei postari, actrița primește și replică de la un fost consilier al lui Ludovic Orban.

„Catedrala Neamului nu poate găzdui vaccinarea? Întreb. Atât! Întotdeauna în timp de pandemie, de război, în stare de necesitate…marile catedrale ale lumii…şi-au pus la dispoziţie spaţiile pentru a adăposti oameni, pentru a deveni spitale, etc…Catedrala Neamului este ridicată din banii oamenilor şi ar trebui să fie înspre folosul lor. De ce este nevoie? De vaccin, personal medical şi de organizare. Atât”, a scris, pe Facebook, Oana Pellea.

Replica vine de la Sebastian Bodu, fost consilier al lui Ludovic Orban şi fost şef ANAF, în prezent consilier al lui Kelemen Hunor.

„Adevarul e că sunt cozi uriaşe la centrele de vaccinare, astfel că ar trebui să ne vaccinăm şi prin clădiri neterminate. Unde nici măcar 19 grade Celsius nu sunt… Atât. Mişto este că tanti asta cu nume celebru e lider de opinie printre sexomarxişti. Atât.”, a transmis Bodu, pe Facebook.

Sursă text: adevărul.ro

Sursă foto: digi24.ro