Oamenii lui Iohannis au dat afară pe români din spital. Urmează cei bolnavi de cancer

Președintele României și guvernanții au nevoie de victime, au nevoie de imagini care șochează, au nevoie să îi sperie pe români. Asta face Klaus Iohannis și compania de care dispune, oamenii răului pe care i-a pus să conducă România exact spre zid.

În ultimii șase ani un lucru este cert: președintele pus de alții să conducă România o face în dispreț total față de Români. Iohannis se comportă precum vătafii puși de austrieci și ruși pe plantațiile din țară. Am avut mai bine de un an să ne pregătim pentru momentul la care spitalele nu vor mai face față. L-am văzut pe Iohannis chiar plimbându-se prin spitale de carton construite doar de formă care să ne arate el cât de bine se descurcă atunci când românii erau blocați în case.

Oamenii lui Klaus Iohannis au făcut spitale nefolositoare de carton, dar nu au fost în stare să construiască un spital real în toată această perioadă. Avem un guvern de imbecili pus să conducă treburile țării dar în interesul altora.

O ducem prost, foarte prost și încă nu a venit momentul de maxim. Ard spitalele în timpul lui Iohannis și el se duce la ski. Este o mare bătaie de joc la adresa Românilor.

Au dat afară noaptea ca hoții pe românii din spitalul Foișor, români care aveau nevoie de operații sau erau deja operați. De ei nu se va mai îngriji nimeni. În loc să construiască un spital sau să aloce un spațiu nefolosit, au preferat să dea afară pe români.

O să urmeze bolnavii de cancer, căci nici de ei Klaus Iohannis nu are nevoie. O să ne dea afară pe toți și o să aducă aici austriecii lui ca să locuiască.