O tânără de 20 de ani a fost găsită fără suflare într-un apartament închiriat

Tristeţe fără margini, printre CNAM-işti… O absolventă a colegiului în vârstă de doar 20 de ani – Rebeca Condrea – a fost găsită fără suflare într-un apartament din Cluj.Rebeca Condrea era studentă la Facultatea de Psihologie din Cluj, Departamentul de Psihopedagogie Specială. Colegii săi de facultate au fost cei care au făcut teribilul anunţ. Ea avea 20 de ani şi era absolventă a Colegiului Naţional „Andrei Mureşanu”.

Surse Bistriţeanul.ro susţin că Rebeca Condrea a fost găsită în casă, în stop cardio-respirator. Tragedia s-a întâmplat în apartamentul din Cluj în care tânăra stătea în chirie. Suferea şi de diabet.

Vestea a căzut ca un trăznet asupra foştilor săi profesori şi colegi din CNAM. „O inimă bună a încetat să mai bată, atâtea planuri măreţe, mereu binedispusă, mereu lăsând o amprentă bună, însă astăzi ai lăsat o amprentă asupra tuturor, o durere nemărginită ..Drum lin spre cer suflet frumos…!”, a transmis unul dintre prietenii Rebecăi Condrea. Condoleanţe familiei îndoliate… Dumnezeu să o odihnească în lumină…

SURSA: bistriteanul.ro

 » Aflați mai multe informații aici.