O tânără a fost găsită moartă într-un apartament din Piața Romană. Criminaliștii iau în calcul două variante: crimă sau sinucidere

Polițiștii şi procurorii din Bucureşti au deschis, sâmbătă, o anchetă, după ce o femeie a fost găsită inconștientă într-un apartament din Piața Romană. Femeia nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul. Criminaliștii care au sosit la fața locului iau în calcul două variante: crimă sau sinucidere.

”Astăzi, în jurul 17.00, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil din sectorul 1 este în stare de inconştienţă o femeie”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Capitalei.  

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 1, precum şi echipaj medical, care însă a constat decesul.

”Cercetările sunt preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul”, a mai precizat Poliţia.