O nouă ediție „Let’s talk Mobility”, în seria de evenimente Connect IT organizate de Endava.

Endava, una dintre cele mai importante companii de software din România, organizează o nouă ediție Connect IT ce va avea ca temă principală „mobilitatea”. Evenimentul, numit „Let’s talk Mobility”, va avea loc miercuri, 28 octombrie, de la ora 18.00, având doi invitați speciali: Pascal Binkert, Director Strategie Digitală Automotive în cadrul Endava, și Alexandru Galea, Frontend Developer la TAZZ by eMag. Înscrierile se pot face la acest link, conferința urmând să se desfășoare online, timp de două ore.

Mobilitatea este unul dintre domeniile în care Endava are o vastă expertiză, contribuind la dezvoltarea unui nou ecosistem bazat pe generarea de valoare pentru industria auto: de la plăți direct din mașină, la asistenți auto personalizați, sisteme de divertisment la bord și multe altele.

„Suntem în pragul celei mai mari schimbări a modului în care oamenii și bunurile se deplasează pe planetă. În acest mediu dinamic companiile au șansa de a valorifica noi oportunități pe măsură ce acestea se ivesc, reimaginând ecosistemul care alcătuiește ceea ce noi numim mobilitate”, a declarat Iulian Tatarcan, Delivery Unit Manager Endava Timișoara.

Sub umbrela Connect IT, Endava organizează o serie de evenimente dedicate comunității tech din Timișoara și din celelalte orașe în care activează. Scopul acestor evenimente este de a crea o rețea de specialiști IT locali din diferite domenii tehnice, care doresc să-și împărtășească experiențele, perspectivele și interesele. Până acum, seria Conncect IT a ajuns să aibă numeroase ediții la activ, organizate la București, Cluj-Napoca, Chișinău și Skopje. „Let’s talk Mobilit”y este cea de-a doua ediție organizată la Timișoara, oraș în care Endava este prezentă din 2018, prima ediție fiind organizată în luna iunie a acestui an. Descrierea invitaților de la această ediție:

Pascal Binkert, în prezent Director Strategie Digitală Automotive la Endava, a ocupat anterior funcția de Global Product Manager pentru Tiguan,

 » sursa: ziuadevest.ro