O fetiță de 2 ani a trimis poze nud cu mama ei tuturor contactelor din telefon

Emily Schmitt, o femeie în vârstă de 30 de ani din Ohio, SUA, îi dăduse telefonul fetiței sale de doar 2 anișori, Carsyn, să se joace în timp cea ea își usca părul. Până aici, nimic ieșit din comun, numai că Emily era complet dezbrăcată în timp ce făcea asta și nu a observat când fiica ei a fotografiat-o și a trimis, din greșeală, pozele tuturor persoanelor din lista ei de prieteni de pe Snapchat.

Foto: facebook.com/emily.kutschbach

Femeia și-a dat seama de nazbâtia fetiței sale abia când un coleg de serviciu i-a trimis un mesaj în care scria ”mulțumesc pentru nuduri”. Micuța Carsyn a trimis pozele către 15 persoane, printre care foști colegi de la facultate, colegi de muncă și fost clienți. Emily spune că nu s-a simțit în viața ei mai jenată și a petrecut câteva ore bune pentru a transmite scuze tuturor persoanelor care au primit pozele deocheate.

Citește și: Tragedie de mamă: copilul meu nu mai vrea să facă poze cu mine

”Mă pregăteam să încep ziua de muncă, moment în care am primit un mesaj pe Snapchat de la un coleg de serviciu care spunea ”mulțumesc pentru nuduri”. I-am răspuns nedumerită că nu știu despre ce vorbește, iar în următoarea clipă am realizat ce tocmai se întâmplase. În acea dimineață îi dădusem telefonul meu lui Carsyn, în timp ce eu mă pregăteam. Fetița asta a mea e atât de neastâmpărată uneori. Din fericire, pozele nu rămân în memoria telefonului, așa că nimeni nu a putut face screenshot-uri, dar tot m-am simțit jenată”, a declarat femeia pentru The Sun.

Foto: facebook.com/emily.kutschbach

Emily a ales să împărtășească povestea ei jenantă,

 » sursa: qbebe.ro