O fetiță a suferit arsuri grave de la o capsulă de detergent din supermarket

O fetiță de trei ani a suferit arsuri puternice pe mâini după ce spart o pernuță cu detergent sub formă de gel, pentru spălatul rufelor. Incidentul a avut loc în Manchster, Marea Britanie, iar mama ei a făcut publică întâmplarea.

Copila a fost internată de urgență în secția de arsuri a spitalului de copii din localitate, iar femeia a depus o reclamație la magazinul Aldi de unde cumpărase detergentul. A făcut apoi publică întâmplarea pe Facebook, relatează publicația The Sun.

„Am vrut să împărtășesc o experiență prin care sper că niciunul dintre voi să nu treacă vreodată. Am vrut să trag un semnal de alarmă, pentru că nu mi-am dat seama dinainte de pericol” a scris Emma Shone pe Facebook.

Ea a povestit că fetița ei, Willow, a reușit să ia o capsulă de detergent lichid din cutia depozitată în debara, apoi l-a spart în mâini. Femeia a observat că fiica ei era murdară și a curățat-o imediat.

„Am dezbrăcat-o imediat și am curățat-o, dar probabil i-a rămas pe mâini o cantitate foarte mică” crede mama copilei.

Atunci când a observat reacția puternică pe pielea fetiței, mama ei a adus-o de urgență la camera de gardă a spitalului, iar medicii au internat-o la secția de arși.

„Am fost internate peste noapte, medicii i-au tratat arsura, iar apoi a doua zi am fost externați cu recomandarea de a veni la pansat, în ambulatoriu”, a adăugat mama micuței.

„Vă rog, vă rog să vă dați seama de pericolul pe care îl prezintă acest detergent. Știam că riscul este să-l înghită, dar nu mi-am imaginat ce s-ar întâmpla la contactul cu pielea. Iată cum un obiect atât de mic poate să provoace dureri atât de mari” a mai scris mama copilei.

Femeia a făcut o reclamație la magazinul Aldi de unde a cumpărat detergentul, dar nu a primit încă un răspuns, arată sursa citată.

Sursa: The Sun