O companie clujeană oferă servicii gratuite de digitalizare afacerilor aflate la început de drum

RaBit, o platformă locală de software din Cluj, lansează programul Start-up, care va oferi servicii gratuite de digitalizare inteligentă antreprenorilor cu afaceri la început de drum.
Platforma RaBit a fost lansată oficial în luna august a acestui an și are ca scop management-ul, cu funcționalități multiple și tehnologii de ultimă generație, cu rolul de a automatiza, simplifica și eficientiza procesele implicate în viața unei companii. 

Tot ce trebuie să facă antreprenorii aflați la început de drum pentru a beneficia de aceste funcționalități este să își facă cont gratuit pe platforma RaBit, unde pot să își structureze și organizeze activitățiile mai eficient. Compania oferă posibilitatea de a monitoriza în timp real evoluția business-ului, într-o interfață grafică ușor de înțeles șiutilizat, accesibilă atât pe web, cât și pe dispozitive mobile de tip IOS și Android.

„Ideea acestei campanii ne-a venit la scurt timp după lansarea din luna august a versiunii RaBit cu posibilitate de înrolare online. În primele 2 luni, am avut peste 120 de companii din diferite industrii care s-au înrolat online, însă o parte dintre acestea erau de dimensiuni mici și aveau nevoie doar de un singur utilizator pentru a-și gestiona business-ul. Pentru a simplifica lucrurile, am decis sa eliminăm din planul tarifar perioada de probă de 2 luni. Astfel, indiferent de dimensiunea companiei, pentru un utilizator aplicația RaBit va fi gratuită de acum înainte. În momentul în care se dorește adăugarea unui nou utilizator, atunci compania va intra în planul tarifar Grown-up”, a spus Emanuel Mărcuș, Fondator RaBit și CEO RiseTech.

Pe lângă procesele de digitalizare, RaBit ajută și la identificarea riscurilor unei companii și atrage atenția asupra aspectelor care trebuie corectate. 

Pentru anul 2022, RaBit își propune să implementeze un modul de integrare între companii. Acest lucru va permite firmelor să integreze activitățile desfășurate împreună cu furnizorii și clienții într-un mod mult mai eficient. 

 » Aflați mai multe informații aici.