O boală misterioasă face tot mai multe victime. Nimeni nu știe ce este 

O boală misterioasă face tot mai multe victime. Nimeni nu știe ce este 

O boală misterioasă a început să facă ravagii, iar 450 de persoane sunt în prezent spitalizate, fără un diagnostic clar. 

Mai mult, un pacient a decedat, iar medicii încearcă să-și dea seama despre ce poate fi vorba. „Epidemia necunoscută” a apărut în statul indian Andhra Prades, acolo unde sute de oameni din orașul Eluru au avut convulsii și stări accentuate de greață, iar un bărbat în vârstă de 45 de ani și-a pierdut viața. 

Boala misterioasă a pus statul Andhra într-o situație extrem de dificilă, mai ales după cele 800.000 de cazuri de coronavirus care au încercat puternic sistemul medical. Specialiștii de la All India Institute of Medical Sciences au mers la fața locului pentru a cerceta situația, iar în prezent se fac teste pentru determinarea cauzelor bolii, fiind luate în calcul inclusiv scenarii referitoare la contaminarea hranei sau a apei, mai ales că situația a fost una care a afectat până acum populația dintr-un perimetru destul de restrâns, de pe raza aceluiași oraș.

Medicii au adăugat și că au făcut toate testele necesare pentru detectarea existenței Covid-19, însă ele au fost negative, arată jurnaliștii de la The Guardian. 

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.