Noi am ajuns la concluzia că Iohannis este nebun. Președintele este la schi după incendiu

Astăzi a avut loc un protest important în București. Cu această ocazie am reușit să schimbăm câteva opinii cu cei aflați în fața ministerului sănătății și care erau nemulțumiți de incendiul cu victime de la Matei Balș.

În acest timp au început să apără cât mai multe fotografii cu președintele României, excelența sa Klaus Iohannis, care se dădea pe schiuri pe pârtia de la Păltiniș.

Deci la doar o zi de la incendiul de la Matei Balș și în care au murit șase persoane și alte zeci au fost căzut victime intoxicării cu fum și temperaturilor ridicate, președintele României și-a urmat programul firesc și a plecat la munte, la Păltiniș, de unde ne trimite zâmbete.

Analizând aceste imagini am ajung cu toții la o concluzie care ne-a înspăimântate: președintele României este nebun, iar afirmația a fost făcută în termeni medicali și nu din dorința de a ofensa pe cineva.

Pare din ce în ce mai evident că actualul președinte al țării nu mai este în deplinitătea facultăților mintale, că nu mai poate să conducă România datorită problemelor psihice pe care le are.

Nu este prima oară când reacționează astfel, nu este prima oară când ofensează pe români sau manifestă o totală lipsă de empatie. La Klaus Iohannis ofensarea românilor până dincolo de orice limită sustenabilă a devenit o constantă.

Și totuși va trebui să acceptăm acest lucru: Iohannis este clinic nebun.