Nivelul mafiei în România! Polițistă amenințată: Renunță acum sau ne ocupăm de copilul tău

Articolul continuă după anunț

Parlamentarul Adriana Săftoiu, vicepreședintele Comisiei Parlamentare de Anchetă privind cazurile de copii dispăruți, face o declarație bombă cu privire la o polițistă infiltrată într-o rețea de trafic de persoane, deconspirată chiar de proprii colegi.

Prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, parlamentarul povestește cazul unei polițiste care a fost scoasă de propriul sistem din cercetarea unor grupări de trafic de persoane. – notează Mesajul.ro

”Polițistă, tânără, infiltrată intr-o retea de trafic de persoane. A absolvit facultatea de psihologie şi a lucrat într-un DGASPC (păstrez anonimatul din motive lesne de înțeles). Se decide să dea examen la Academia de poliție, ia examenul, absolvă şi e angajată în sistem, hotârătă să se dedice destructurării traficului de minore.

Infiltrată între traficanţi, deconspiră o întreagă rețea la nivelul județului unde lucra. Fix în ziua în care îi oferă pe tavă pe capii rețelei, la câteva ore, acasă fiind, aude alarma mașinii. Se uită pe geam. Pe mașină – o coroană funerară. În cutia poștală, mesaj: Renunță acum, dacă nu vrei să ne ocupăm de copilul tău.

Doar câteva persoane știau că e infitrată. Extrem de puține. La fel de puține știau unde locuiește. Şi totusi, la câteva ore după ce respectivii sunt reținuți, este amenințată.

A renunțat și s-a retras. Și-a dat seama că nu de traficanți trebuie să se ferească, ci chiar de unii colegi. Am ascultat și am tăcut. Dar las aici încă o mărturie despre ceea ce nu vrem să vedem.”, se arată în postarea parlamentarului Adriana Săftoiu.

 » Aflați mai multe informații aici.