Nicușor Dan, întrebare pentru Gabriela Firea: La dumneavoastră, în Voluntari, aveți apă caldă?

Candidatul susținut de PNL și de Alianța USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a scris marți un mesaj pe Facebook în care o critică pe Gabriela Firea în legătură cu problemele din București, în special cea legată de furnizarea apei calde, sistată în mai multe sectoare ale Capitalei.

„Am urmărit conferința de presă a primarului PSD-Firea, organizată la sediul PSD. În afară de politica PSD, nu am văzut nimic despre oraș, despre rezolvările urgente pe care le așteaptă bucureștenii la problemele curente, cum ar fi de exemplu apa caldă de care sunt privați sau iesirea din falimentul nedeclarat. Doamna Firea, aveți de administrat un oraș, nu un partid. Sunteți primar, nu președintele PSD”, scrie Nicușor Dan.

Acesta pune și câteva întrebări pe care i le adresează primarului general. 

„Există câteva întrebări pe care vi le adresează bucureștenii și care nu au apărut pe ecranul electoral din sediul PSD. La o parte ați refuzat să răspundeți azi. Vi le pun din nou:

1. ELCEN a demonstrat, astăzi, că vina pentru lipsa apei calde vă aparține și v-a acuzat că mințiți în încercarea de a pasa răspunderea legată de această problemă. În general, am observat că nu vă asumați nimic din dezastrul în care a ajuns Capitala în mandatul dumneavoastră.

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro