Nicolae Roman(AUR): „Spoturile de promovare a campaniei de vaccinare nu precizează că vaccinul este în faza de studiu clinic ce se termină în anul 2023”

Generalul Nicolae Roman, deputat AUR, a fost invitat în emisiunea Focus, prezentată de Olivia Bulboacă, pentru a discuta despre afirmațiile unor medici cu referire la eficacitatea vaccinului anti covid-19, dar și alte subiecte de actualitate ce pot fi urmărite prin următorul link: https://fb.watch/68nMHSoyqP/

Domnul Nicolae Roman vorbește despre afirmația; perpetuarea nației poate fi în pericol: „Partidul AUR a intrat în Parlament datorită valorilor care le-a pus în fața publicului și care au hotărât să ne trimită în Parlament. Una dintre ele și foarte importantă pentru noi este familia, iar prin legislația pe care noi o concepem trebuie să facem în așa fel, încât mamele să aibă mai mult timp pentru a putea face ca educarea copiilor să ducă la o nație cât mai sănătoasă. Lucrurile acestea trebuie discutate de specialiști.

Responsabilitatea, vrem nu vrem, cade pe sarcina părinților atunci când vine vorba de vaccinarea copiilor. Din analiza comentariilor referitoare la vaccinare făcute în spațiul public de niște medici și specialiști rezultă mai multe concluzii:

  1. Persoanele vaccinate pot face boala produsă de virusul covid-19 și o pot retransmite. Numărul de decese din anul 2020 a fost 227, iar în prezent, simultan cu vaccinarea este raportat un număr de 400 de decese pentru anul 2021. Cine răspunde pentru aceste decese? Vaccinarea nu împiedică circulația virusurilor, nu previne răspândirea bolii, iar pentru vaccin nu este precizat un termen clar în care asigură protecție. Noi discutăm despre un vaccin sau despre un instrument medical?

2. Așa-zisa vaccinare se realizează cu produse aflate în curs de testare și care nu au aprobarea puneri pe piață. Au fost elaborate în termen scurt și nu pot fi numite vaccinuri. De ce în acele spoturi de prezentare a campaniei de vaccinare nu se specifică că vaccinul este în faza de studiu clinic ce se termină în anul 2023.

3. Injectarea acestor substanțe vizează producerea unor modificări genetice, iar vaccinarea copiilor nu are justificare medicală. Această opinie este susținută de un număr mare de medici din țară și din străinătate.

4. Un virusolog francez, laureat al premiului Nobel, susține că vaccinarea este o eroare istorică, deoarece creează noi tulpini și creează noi decese.

5. Întreaga campanie mass-media de promovare și de îndemn la vaccinare, dar mai ales atitudinea ministrul Educației care anunță în mod triumfalist numărul de copii vaccinați zilnic, creează confuzie privind scopurile acțiunii.

6. Conform afirmațiilor de pe contul personal, Ursula von der Leyen, susține că s-au securizat 1,8 miliarde de doze de vaccin pentru anul 2022 și 2023. Ceea ce crează pentru cele 508 milioane de persoane ale Uniunii Europene suspiciuni privind scopul acestei activități.”